Project N: 2020-1-ES01-KA204-081780

За Dali4Youth

Запознајте го нашиот проект од прва рака и што имаме намера да постигнеме со неговиот развој.


Резултати

Подготвуваме онлајн КОМПЛЕТ за обука за младинските работници за дигитална уметност, младински мрежи и едукативна игра за млади дигитални уметници.

Запознајте ги нашите партнери

Задоволство ни е да ве запознаеме со нашите партнери.

 

Skip to content